close
تبلیغات در تدبیربلاگ
تبادل بازدید
بازی هاGames
برنامه هاApplications
گرافیکGraphic
آمار
Statistics
آمار مطالب
کل مطالب : 65
کل نظرات : 0
آمار کاربران
افراد آنلاین : 1
تعداد اعضا : 0
آمار بازدید
بازدید امروز : 24
بازدید دیروز : 7
ورودی امروز گوگل : 0
ورودی گوگل دیروز : 0
آي پي امروز : 9
آي پي ديروز : 8
بازدید هفته : 84
بازدید ماه : 478
بازدید سال : 1218
بازدید کلی : 1218
اطلاعات شما
آی پی : 54.237.183.249
مرورگر : ناشناس
سیستم عامل : ناشناس
امروز : شنبه 5 مهر 1399
میزکار
Panel
ورود کاربران
نام کاربري :
کلمه رمز :


عضويت سريع
نام کاربري :
رمز عبور :
تکرار رمز :
ايميل :
نام اصلي :
کد امنيتي :
مطالب پربازدید
Favorite Posts
تبادل لینک هوشمند
Auto Link
عنوان لينك
توضيحات :
آدرس لينك
كد امنيتي
جستجو
Search
آرشیو
Archive
خبرنامه
NewsLetter
براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
مطالب تصادفی
Suggest Posts
چت باکس
Chat

نام :
وب :
پیام :
2+3=:
 
(Refresh)
اختصاصی تاریخچه های خوشمزه(تاریخچه شکلات)

شکلات (خام یا فرآوری شده) غذایی است که از دانه های درخت کاکائو گرمسیری حاصل می شود. اولین استفاده ثبت شده از شکلات به 1100 سال قبل از میلاد باز می گردد.
در ابتدا ، مردمی مانند مایا و آزتک برای تهیه نوشیدنی بنام آب تلخ از شکلات استفاده می کردند.

کاکائو بومی آمریکای جنوبی ، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل 3000 سال در این منطقه کشت می شود. شواهد باستان شناسی نشان می دهد که این ماده در حدود 1100 سال قبل از میلاد مسیح در هندوراس به صورت خوراکی کشت و استفاده شد.

شکلات یک کالای لوکس در آمریکای مرکزی بود و از دانه های کاکائو به عنوان پول استفاده می شد. در گذشته از شکلات بیشتر در نوشیدنی های شکلات استفاده می شد.

برای اولین بار ، فاتحان اسپانیایی لوبیای کاکائو را از ایالات متحده به اروپا بردند تا به پادشاه و ملکه اسپانیا نشان دهند و این کار آنها بود که شکلات را به اروپا آورد. در آن زمان از شکلات برای تهیه نوشیدنی های شکلات استفاده می شد و مقداری شکر برای از بین بردن تلخی آن اضافه می شد. تا قرن هفدهم شکلات بسیار گران بود و فقط توسط ثروتمندان مورد استفاده قرار می گرفت.

در سال 1828 ، هلندی ها با استفاده از روشی که آنها اختراع کردند ، توانستند چربی را از لوبیا کاکائو جدا کرده و با آن کرم شکلات درست کنند و بقیه لوبیا کاکائو پودر کاکائو درست کنند. به طریقی دیگر ، شکلات قلیایی ساخته شده بود ، بنابراین طعم تلخ آن را از بین می برد. در آن زمان بود که شکلات امروز ساخته شد.

جوزف فرای اولین کسی بود که شکلاتهای خوراکی امروزی را در سال 1847 معرفی کرد که به راحتی قابل خوردن بودند. در سال 1875 ، شکلات شیر ​​درست شد و چهار سال بعد ، شکلات درست شد که هنگام برش خوردن و ذوب شدن روی آن شکسته می شود.

سپس ، در اوایل دهه 1900 ، ماشینهای پیشرفته تری برای "ساخت شکلات" ساخته شدند ، و از آنجا که این ماشین ها سریعتر از کارگران بودند ، قیمت شکلات سقوط کرد و همه می توانستند از شکلات استفاده کنند. افراد عادی نیز از این فرصت استفاده کردند تا پسته ، بادام و غیره را به شکلات اضافه کنند و سرانجام در تنسی ایالات متحده آمریکا اولین نوع از این مخلوط به نام Go Go Clusters که ترکیبی از بادام زمینی و کارامل است با روشی شکلاتی شیر به بازار عرضه شد.
شکلات انرژی زیادی را تأمین می کرد و همین امر باعث شد که شکلات به جبهه های جنگ جهانی اول برود و توسط سربازان مورد استفاده قرار گیرد و وقتی سربازان به خانه برگشتند شکلات را تعریف کردند و در سال 1930 چهل هزار نوع شکلات تولید شد. در طول جنگ جهانی دوم ، شکلات نیز برای کمک به مکمل رژیمهای غذایی به نیروهای خارج از کشور ارسال شد.

دانش شکلات


1. بو دادن شکلات امواج مغزی تتا را افزایش می دهد ، که در واقع فرد را آرام می کند.
2. شکلاتهای سفید واقعاً شکلات نیستند ، زیرا حاوی کاکائو نیستند.
3 - برای تهیه یک پود شکلات به 400 دانه کاکائو نیاز دارید.
4 - مخترع کلوچه های شکلات در ازای تأمین یک عمر شکلات ، ایده خود را به Nestlé فروخت!
5- به طور متوسط ​​آمریکایی 100 پوند شکلات در ثانیه مصرف می کند.
6 - بزرگترین شکلات تاریخ وزن 5792 کیلوگرم دارد.
7 - خوردن شکلات تیره روزانه خطر حمله قلبی را یک سوم کاهش می دهد.

8 - طبق برخی تحقیقات ، شکلات دارای خاصیت ضد باکتریایی و مقاومت در برابر پوسیدگی دندان است.
9 - شکلات آلمانی یا به عبارت دیگر شکلات آلمانی در واقع در آلمان تولید نمی شود بلکه فقط نام کسی که آن را تولید می کند سام آلمانی است.
10. شکلات تنها ماده مصرفی است که در دمای 93 درجه فارنهایت ذوب می شود ، کمتر از دمای بدن انسان. به همین دلیل شکلات در دهان شما ذوب می شود.
11-75٪ از وانیل مصنوعی تولید شده در جهان برای اضافه کردن عطر و طعم شکلات به بستنی استفاده می شود.

12. خوردن شکلات (به خصوص شکلات تیره) باعث ایجاد دوپامین (هورمونی می شود که مغز انسان هنگام عاشق شدن از آن ترشح می شود) در مغز.

13_ شکلات فعالیت مغز را افزایش می دهد و به همین دلیل است که بیشتر برندگان جایزه نوبل عاشق شکلات هستند!

شنبه یکم شهریور هزار و سیصد و نود و نه - 21:04 نویسنده : 47 بازدید نظرات(0)
مطالب مرتبط
Related Posts
بخش نظرات این مطلب
Post Comments
برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید
نظر شما در مورد این مطلب پس از تایید نویسنده سايت نمایش داده خواهد شد.

نام شما :
پست الكترونيك :
سایت / وبلاگ :
نظر شما :
شکلک :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نحوه ارسال :
کد امنیتی :